Julestemning

Av en eller annen grunn, har jeg fått julestemning. Selv om tilstandene ikke lagt opp til det, noe jeg syns er merkverdig. Her på Lillehammer finnes det nesten ikke snø, det er nesten varmegrader! Det som gir litt julestemning i denne byen er gågata, med julelys, juletre og annen julepynt. Selvfølgelig, også mange blide mennesker fra fjern og nær, som fyller gågata. Det gjør alt litt hyggeligere.

Jeg har vel også fått bittelittegrann julestemning siden jeg har vært fraværende fra skolen x antall dager, noe som kanskje sier kroppen: juleferie? Kalenderen på tv2 gjør vel også sitt når det kommer til julestemning. Jeg har verken pyntet rommet eller vasket til jul. Såå, hvor kommer da all denne julestemningen som har fylt meg opp? Jo, det skal jeg si det. Jeg har funnet min type julemusikk som gir meg den rette stemningen. Dette burde da vel ikke komme som noe sjokk. Nydelig julemusikk, sunget av verdens vakreste kvinne med den herligste stemme.Ja, dette er jul for meg!

2 kommentarer

Marie

Dato: 13.12.2009 Klokken: 18:52

Jeg ble ikke sjokkert oO

Therese

Dato: 13.12.2009 Klokken: 19:00

Ikke jeg heller :3

~ Abashed the Devil stood and felt how awful goodness is.
Therese Von Turunen

21, Gran

Jeg er en merkelig, mystisk skapning og en smule geeky. Musikkentusiast, sier ikke nei til en skikkelig headbangkonsert, som tar helt av og resulterer i at man ikke greier å snu hodet på to uker.

bloglovin
hits