Dream of passion becomes alive

Dead N' Gone - The 69 Eyes

Disse siste 3 dagene på skolen har vært utrolig greie. Skolen vår har mangel på lærere atm, noen syke og noen borte av andre grunner. Det har tydeligvis gått hardest utover vår klasse, and I like it, sort of. Vi lærer ikke akkurat så mye, men skoledagene er korte og deilige! :D Helt siden mandag har jeg kommet hjem fra skolen før 12, and it's great! :D Hahaa.

Jeg er nødt til å nevne det igjen, jeg tror ikke jeg helt klarer å fatte og begripe det helt enda. The 69 Eyes konserten er i morgen, og magen min vrenger seg helt av glede. Jeg husker da jeg hørt om de første gangen, det var den tiden jeg bodde hjemme og vi hadde en slik fancy musikkkanal som het MooxTv. Det var vel i slutten av 2006, nærmere 2007. Jeg var hjemme fra skolen og jeg satt å så på den kanalen, plutselig dukker opp et band jeg aldri har hørt om. De var finske, og sangen het Never Say Die. Da var det gjort. Ikke mindre enn 5 minutter etterpå, befant jeg megselv i mitt eget rom, lastet ned alt jeg kunne finne av dem. Noen dager senere, på Platekompaniet for å bestille 2 av platene dems.

Og ikke glem, jeg har også merket meg for livet. The 69 Eyes' bandlogo, ankh, har jeg tatovert på venstre skulderblad. And I love it!

Én kommentar

Marie

Dato: 13.01.2010 Klokken: 20:19

husk å hilse jyrkipyrki og jussipussi : D

~ Abashed the Devil stood and felt how awful goodness is.
Therese Von Turunen

21, Gran

Jeg er en merkelig, mystisk skapning og en smule geeky. Musikkentusiast, sier ikke nei til en skikkelig headbangkonsert, som tar helt av og resulterer i at man ikke greier å snu hodet på to uker.

bloglovin
hits