Lacuna Coil konserten

I går var det tid for Oslo-time med Stian og Pia. Jeg og Stian endte opp med å reise litt altfor tidlig fra Lillehammer takket være en venninne av meg som kjøpte billett for meg.. Ja, man kan tenke seg selv. Vi prøvde så godt vi kunne å holde oss våkne hele togturen, noe vi også klarte.

Etter et par timer med tog var vi da framme i hovedstaden ca. halv 1. Vi brukte mesteparten av dagen til å sulle rundt på Outland (Oslo S og Paleet), Oslo S, Arkaden (Body Map og Neo Tokyo) og i Karl Johan. Senere den dagen gikk vi til Shadowland, hvor det selvfølgelig var stengt, så vi gikk til Mats en tur i stedet. Det var utrolig koselig å se han igjen. Savner han så :D Jeg og Stian lånte badet hans for å fikse oss, så ble Mats med oss ned igjen til Oslo S, hvor vi først møtte Wafa-pus, og deretter Lill Maria og Christine. Rett etterpå møtte vi Pia som hadde gått seg bort, hun fant ikke tigeren (haha).

Et par timer før dørene skulle åpnes på John Dee, satt Pia, Stian og jeg på Sub Scene og kosa oss. Da klokka nærmet seg 8, tuslet vi bort til John Dee for å stille oss i kø, kø og kø, haha vi stod først :D
Da de endelig slapp oss inn (det var ikke akkurat varmt ute heller..), fant vi plassene våre fremst ved scena, der fikk jeg også hilse på en utrolig hyggelig jente, Julianne :D Jeg hadde snakket litt med henne på gs på forhånd, så det var jo kjempe kos : )

Da klokka var 22.30 braket det løs med Lacuna Coil på scenen. For en konsert! For et show! De var utrolig flinke og de spilte alle favorittsangene mine, noe som gjorde kvelden ekstra bra :D Jeg husker ikke set-lista, men kan skrive opp favorittene.
  • Heaven's A Lie
  • Enjoy The Silence
  • To The Edge
  • Spellbound
  • Our Truth
  • Survive
Og igjen, klarte jeg å knabbe et plekter. I'm flink ^^ Dessuten fikk jeg klem av Julianne, det var kos :D
Etter konserten kom bestefaren til Pia og plukket oss opp, så dro vi til han hvor Pia hadde parkert bilen sin. Hun kjørte meg og Stian hjem til mamman min, hvor vi skulle sove. Vi var vel ikke hjemme før ved 3 tida i natt x) Nå sitter jeg her og venter på at Stian skal våkne! Forbanna syvsover x) Bussen vår hjem til Lillehammer går kvart over 5 i dag, så er vel hjemme ved 7 tida i kveld. Legger ut noen bilder når jeg kommer hjem :D

Ingen kommentarer

~ Abashed the Devil stood and felt how awful goodness is.
Therese Von Turunen

21, Gran

Jeg er en merkelig, mystisk skapning og en smule geeky. Musikkentusiast, sier ikke nei til en skikkelig headbangkonsert, som tar helt av og resulterer i at man ikke greier å snu hodet på to uker.

bloglovin
hits