MIDDELALDER

Jeg skulle så gjerne ønske jeg levde i middelalderen. Alt virker som om det var så mye enklere på den tiden, selv om det kanskje ikke var det. Mest med tanke på hvor fattige folk var og hvilke forferdelige forhold de levde under. Allikevel, så kunne jeg tenkt meg å leve på den tiden. Ingen elektronikk og den slags. Man fant på aktiviteter ute i skog og mark, ingen viten om moderne teknologi.

Ingen forurensing, ren og vakker natur så langt man kunne se. Fantastiske rustninger og kledninger, mat som ikke var tukla med. Bruk av sverd, pil og bue, ingen atomvåpen eller skytevåpen som skadet miljøet. Ingen biler og annen liknende transport som forårsaket trafikkulykker, og ekkel eksos. I stedet red man på majestetiske hester, eller brukte beina som transportmiddel.

På den tiden var ikke penger det aller viktigste, men venner og familie. Man hadde et godt liv om man hadde familien rundt seg.

Jeg kunne gjerne tenkt meg et sånt liv.

2 kommentarer

Mentalvirus

Dato: 08.12.2010 Klokken: 22:51

Enig med deg der!

leve som hobbit i Shire hadde vært ultimat tho. Eller som alv i rivendell x3

Og der så man bort fra virkeligheten, jaa xD

Therese

Dato: 08.12.2010 Klokken: 22:57

Det hadde vært helt fantastisk.. *drømme seg bort*

~ Abashed the Devil stood and felt how awful goodness is.
Therese Von Turunen

21, Gran

Jeg er en merkelig, mystisk skapning og en smule geeky. Musikkentusiast, sier ikke nei til en skikkelig headbangkonsert, som tar helt av og resulterer i at man ikke greier å snu hodet på to uker.

bloglovin
hits