Aqua

Haha, de måtte bare komme. De måtte bare. Jeg regner med de fleste av Norges befolkning har en viss kjennskap til dette bandet. Selvfølgelig fortjener 90-tallets barndomshelter en plass på anbefalingslisten! Nemlig, Aqua!

Jeg får en skikkelig nostalgisk følelse når jeg tenker tilbake på min egen barndom, fylt med hits fra nemlig, "Hits 4 Kids"-albumene. I høytalerne runget kjente Aqua-låter høyt, låter som "Barbie Girl", "Dr. Jones", "Cartoon Heroes" og "Lollipop". Jeg var i mitt ess.

Og så heldig som jeg var, fikk jeg endelig gleden av å se de live i 2009, VG-lista Topp 20 i Oslo. I øs pøs regnvær, stod jeg med noen venner av meg. Uten regnklær, da det faktisk var fantastisk solskinn tidligere på dagen. Men det satte ingen stopper for humøret mitt! Jeg fikk også se vokalisten, Lene Nystrøm, da jeg gikk i Skeive Dager paraden i Oslo, samme år. Lucky me.Over til min favoritt. Den kommer nok ikke som noe sjokk på de fleste som kjenner meg. Og jeg har en tendens til å ta av litt for mye til den, spesielt om den synges av meg på SingStar i fylla. Det ender som regel i god gammaldags stripping!

Det er ingen andre enn; LOLLIPOP!

Enjoy!

Ingen kommentarer

~ Abashed the Devil stood and felt how awful goodness is.
Therese Von Turunen

21, Gran

Jeg er en merkelig, mystisk skapning og en smule geeky. Musikkentusiast, sier ikke nei til en skikkelig headbangkonsert, som tar helt av og resulterer i at man ikke greier å snu hodet på to uker.

bloglovin
hits