The 69 Eyes

Fantastisk.
Rett og slett helt fantastisk.

Året var 2007, februar. Jeg glemmer aldri da musikkanalen MooxTv fantes på tv-skjermen. Det var da jeg hadde mitt første møte med dette bandet. Låta heter "Never Say Die", og bandet er, selvfølgelig ingen andre enn finske goth-rock bandet, The 69 Eyes! Etter første låta var hørt, var det ingen vei tilbake.

Jeg var totalt hekta, og løp opp på rommet for å laste ned alt jeg kunne finne av disse geniale finnene. Det tok ikke lang tid før jeg hadde funnet meg en favoritt. Noen dager senere befant jeg meg på Platekompaniet og spurte og gravde om de hadde noen plater av bandet. Ikke en dritt.. Så jeg maste rett og slett høl i hue på dem om å importere fra et annet land. And they did. Så, på en ukes tid hadde jeg kapret meg 2 album, og det er også mine favorittalbum den dag i dag, "Paris Kills" og "Blessed Be". Og flere ble det oppgjennom årene.Bandet har nå holdt det gående i rundt 20 år, og de er inspirerte av Sisters of Mercy, Misfits, The Doors, Mötley Crüe o.l, og består av Jyrki 69 (vokal), Bazie (lead gitar), Archzie (bass), Timo-Timo (gitar) og Jussi 69 (trommer). De begynte orginalt med glam og sleaze rock, men det gikk raskt over til goth-rock sjangeren.

Og i januar 2010, nærmere sagt, den 14. Den dagen var jeg så heldig at jeg fikk se bandet live for første gang. For et show! For en opplevelse! Det tok av! De tok av! Jeg tok av (mildt sagt)! Helt fantastisk! De leverte, og så til de grader! Det var rett og slett en av de beste dagene i mitt liv.

Jeg elsker dette bandet! Jeg elsker de så mye at jeg tatoverte bandlogoen dems på skulderbladet.

Og her har dere min favorittsang. Jeg liker denne best, fordi den har fortsatt den gode gamle goth-sounden over seg, og den minner meg om de vampyrfilmene vi er så glade i.
Give it up for; VELVET TOUCH!

4 kommentarer

éri

Dato: 31.03.2011 Klokken: 22:32

en av fjordårets desidert BESTE konserter, og det sier litt, jeg var på godt over 30 xD

Marie

Dato: 31.03.2011 Klokken: 22:37

JyrkiPyrki og JussiPussi :']

mia merethe

Dato: 31.03.2011 Klokken: 22:42

Brandon lee <3 hilsen Mijo1

CHAR MCSNIK

Dato: 05.04.2011 Klokken: 19:30

sv; nope, skulle vært ulovlig :c

~ Abashed the Devil stood and felt how awful goodness is.
Therese Von Turunen

21, Gran

Jeg er en merkelig, mystisk skapning og en smule geeky. Musikkentusiast, sier ikke nei til en skikkelig headbangkonsert, som tar helt av og resulterer i at man ikke greier å snu hodet på to uker.

bloglovin
hits