Katie Melua konsert

Jeg hadde lenge ventet på den dagen. Helt siden jeg fikk billetter av min elskede mor i bursdagsgave i fjor. Litt etter fikk jeg triste nyheter om at konserten var avlyst. Faen. Men så leste jeg litt lenger, hvor det da stod at den ikke var avlyst, bare flytta. Et halvt år frem.

Så kom dagen. Fredag 20. mai. Å herre.. jeg og en av mine bestekompiser var så spente. Rett og slett helt i ekstase! Vi gikk rundt i Oslo hele dagen, i håp om at vi randomly møtte på henne. Men uten hell.

Halv 7 kom vi oss endelig inn i Spektrum og fant raskt plassene våre. En smule missfornøyde om at de var så langt bak. Men, det stanset ikke oss. Etter oppvarmingsartisten hadde spilt, bemerket vi oss mange ledige plasser på forrerste felt. Etter litt diskusjon og ettertenkning, tok vi sjansen og rasket med oss det vi hadde, og småløp til de nederste plassene. Ganske nervøse satt vi der, i håp om å ikke bli oppdaget.

Endelig slukket lysene, og vi hørte melodien fra "The Closest Thing To Crazy" runge i høytalerne, etterfulgt av Katies fantastiske stemme. Teppet gikk opp, og der var hun.

Foto: Oslopuls

Åååh fyy faen.. Helt fantastisk! Katie Melua var.. nei, seriøst, jeg har ikke ord.
Jeg skulle gjort alt for å oppleve denne dagen igjen..

Dere kan lese mer om selve konserten HER.

3 kommentarer

LifeOfPorn - Hannepaii!

Dato: 23.05.2011 Klokken: 19:41

Therese i ekstase :-D

Marie

Dato: 23.05.2011 Klokken: 20:06

Snik o u o

Withoutaname

Dato: 23.05.2011 Klokken: 23:40

Heldig ! jeg vil også :/

~ Abashed the Devil stood and felt how awful goodness is.
Therese Von Turunen

21, Gran

Jeg er en merkelig, mystisk skapning og en smule geeky. Musikkentusiast, sier ikke nei til en skikkelig headbangkonsert, som tar helt av og resulterer i at man ikke greier å snu hodet på to uker.

bloglovin
hits