It was MADman!

Dagene som rommet 12. - 14. august, var en helt fantastisk helg.
Den ble tilbragt i Oslo sammen med min kjære. Som en gentlewoman jeg er, spanderte jeg hoteltur og god mat. Men dagen som virkelig tok kaka, var fredagen. Flott og solfylt dag med masse shopping (altfor mye), mat, mat, mat og ikke minst en knakanes rå konsert, starring Snakes In Southern Flames, Insense og ikke minst; Djerv.

Det var jo bandet Djerv vi var der for å se, med Agnete Kjølsruds (kjent fra Animal Alpha) fantastiske vokal i spissen, selvom de to andre bandene gjorde et bra show de også, var det Djerv som virkelig var gjevest. Konserten ble fylt med skriking, synging, headbanging, stagediving, øl her og øl der, bilder og autografer. Alt i alt, sånn en konsert skal være, perfekt.

Mye morro skjedde denne helga, også noe helt spesielt fredagsnatt, noe jeg fortsatt velger å holde litt hemmelig fra almennheten.

Klare for konsert!Can you see me?

4 kommentarer

Hitoro ~

Dato: 22.08.2011 Klokken: 19:35

awesome

Marie

Dato: 22.08.2011 Klokken: 21:06

Var ikke akkurat vanskelig å ikke se deg da >w<

Christina

Dato: 22.08.2011 Klokken: 22:58

jeg ser nesa miii x) og kjeften og haka xD hahahah

Linn

Dato: 22.08.2011 Klokken: 23:22

yes, yes I can :3

SV: Takk 8D <3

~ Abashed the Devil stood and felt how awful goodness is.
Therese Von Turunen

21, Gran

Jeg er en merkelig, mystisk skapning og en smule geeky. Musikkentusiast, sier ikke nei til en skikkelig headbangkonsert, som tar helt av og resulterer i at man ikke greier å snu hodet på to uker.

bloglovin
hits