Home for Christmas

I don't like this.
På skolen er vi i full gang med vasking, rydding og pynting av rommene. Det er koselig nok det, bortsett fra at det betyr at man har juleferie fra i morgen. Jeg liker ferie, men det betyr også at alle reiser fra skolen.
That I don't like.

Selv om jeg kommer til å savne mange, har de siste ukene vært uforglemmelige.
Jeg har kost meg utrolig mye sammen med mine nærmeste venner her, og ikke minst utfordret meg selv til de grader. Mye av grunnen til at jeg kom til denne skolen, var for å utvikle meg selv, på alle måter, og det har jeg gjort. Mitt mål var å bli mer selvsikker og modig, både på meg selv og mine ferdigheter. Jeg føler virkelig jeg nærmer meg målet med stormskritt og det er en fantastisk følelse.

Jeg har ledet Qigong treninger, vært med i en del ulike komiteér og jeg spilte trommer på konserten vi hadde i går kveld, noe som gikk sinnsykt bra og over all forventning (bilder/video kommer). Dette er ting som kun har eksistert i mine drømmer, ting jeg ikke trodde jeg hadde ferdigheter til å realisere. Jeg har motbevist meg selv, og overbevist at dette får jeg til hvis jeg bare vil.

"Strong desire, needs strong will""The path is the destination.."

Ingen kommentarer

~ Abashed the Devil stood and felt how awful goodness is.
Therese Von Turunen

21, Gran

Jeg er en merkelig, mystisk skapning og en smule geeky. Musikkentusiast, sier ikke nei til en skikkelig headbangkonsert, som tar helt av og resulterer i at man ikke greier å snu hodet på to uker.

bloglovin
hits