Kina 2012

Hey, all!

Nå er det en stund siden sist, og av meget god grunn.
Jeg kom hjem i går kveld etter en lang og trøtt reise fra Beijing, Kina.

De siste 3 ukene har jeg hatt en fantastisk studietur og sinnsykt opplevelsrik reise gjennom forskjellige steder i Kina. Først var jeg så heldig å møte min norske favorittvokalist igjen, Agnete Kjølsrud (Djerv, Animal Alpha)!

Jeg har besøkt steder som Keiserinneparken, Den Himmelske Fredsplass, Den Forbudte By, Den Kinesiske Mur, The Golden Top, Purple Heaven Temple og en del andre templer.Jeg har også fått æren av å trene i et tempel i Wudangshan (fjellene i byen Wudang, shan betyr fjell) sammen med kung-fu mester Zhong Shifu (shifu betyr mester). Vi trente qigong, taiji og kung-fu oppe i fjellene i 7 dager i strekk, med 4 økter hver eneste dag. Det har vært hardt og utfordrende, men jeg har kommet meg gjennom det og utviklet meg selv ekstremt mye, med tanke på tøyelighet, styrke, konsentrasjon og kroppsbeherskelse- og bevissthet. Jeg har også kommet en del over høyde- og insektsskrekken. (Jeg hadde en haug med kinsesiske marihøner på det forrige hotellet..) Vi greide å lære Taijiformen på 18 bevegelser i tide. Vi har også fått skikkelig korreksjon på Ba Duan Jin, samt lært litt kung-fu spark.

Jeg har spist utrolig mye god mat, sunget på karaokebar og gått i sinnsykt mange trapper (mildt sagt..).
Min konklusjon er at Kina består av god mat og flotte omgivelser. Kinesere som harker, spytter og vet ekstremt godt hvor tuta befinner seg og hva den brukes til.

Dette har vært en uforglemmelig reise, og jeg kommer garantert tilbake!

Én kommentar

Hitoro ~

Dato: 31.03.2012 Klokken: 13:17

Heldig som fikk oppleve så mye , jeg har også planer om å resie til kina engang

fine bilder~

~ Abashed the Devil stood and felt how awful goodness is.
Therese Von Turunen

21, Gran

Jeg er en merkelig, mystisk skapning og en smule geeky. Musikkentusiast, sier ikke nei til en skikkelig headbangkonsert, som tar helt av og resulterer i at man ikke greier å snu hodet på to uker.

bloglovin
hits